Ingrediente
6
ardei verde-deschis (tip lungi-ascutiti)
150 gr branza feta maturata
2 linguri ulei extravirgin de masline
oregano uscat
150 gr branza feta maturata
2 linguri ulei extravirgin de masline
oregano uscat
Preparare
Se taie ardeii in zona coditei, ca
un capac si se curata de cotoare, ca sa cada toate semintele.
Se umple ardeii cu bucatele de branza pe
care le impingeti cu degetul sa intre pana in varf. Indesati capacele decupate,
astfel incat sa nu curga branza afara.
Se incinge tigaia grill la foc maxim
timp de cinci minute la un focu mediu.
Se coc ardeii pe ambele parti pana sunt
rumeni si se inmoaie (cca 10 miute / parte). Daca ardeii sunt foarte mari si
dupa acest timp nu s-au copt de tot si incep sa fumege in tigaie, mutati tigaia
in cuptorul incins la 220 grade C inca cinci - zece minute, pana sunt copti.
Scoateti ardeii intr-un vas adanc si
acoperiti-i cu folie de aluminiu , iar dupa cinci minute ii curatati de coaja .Ii
asezati pe un platou, ii stropiti cu ulei de masline si presarati oregano
uscat. Se servesc calzi calzi fiind un deliciu.
POFTA BUNA !
Articol scris de dodorel62
Comentarii
Trimiteți un comentariu