INGREDIENTE
1 -lingura ulei de masline
100 -gr de ciuperci
250 -gr de bacon
150- gr de cascaval
300 -gr de faina
1 - lingurita de praf de copt
75 - gr de unt
250 ml lapte
2 oua
sare
MOD DE PREPARARE:
Se va incinge uleiul si se vor frige ciupercile taiate feliute
cu baconul cubulete. Intr-un bol combina faina, praful de copt si sarea.
Separat se vor bate ouale cu laptele si untul topit. Se vor incorpora ingredientele lichide in cele uscate.
Se vor adauga ciupercile si baconul fript, alaturi de cascavalul
ras sau taiat cubulete. Aluatul bine omogenizar se va turna in forme de briose, umplandu-le 3/4 din
inaltime.
Se vor coace briosele cu ciuperci si bacon pentru 30-35 minute
si se vor servi dupa minim 10 minute.
POFTA BUNA !
Articol scris de
dodoel62
Comentarii
Trimiteți un comentariu