Briose cu ciuperci si bacon



INGREDIENTE

1 -lingura ulei de masline
100 -gr de ciuperci 
250 -gr de  bacon 
150- gr de cascaval 
300 -gr de faina
1 - lingurita de praf de copt 
75 - gr de unt 
250 ml lapte 
2 oua
sare

MOD DE PREPARARE:

Se va incinge uleiul si se vor frige ciupercile taiate feliute cu baconul cubulete. Intr-un bol combina faina, praful de copt si sarea.
Separat se vor bate ouale cu laptele si untul topit. Se vor incorpora  ingredientele lichide in cele uscate.
Se vor adauga ciupercile si baconul fript, alaturi de cascavalul ras sau taiat cubulete. Aluatul bine omogenizar se va turna  in forme de briose, umplandu-le 3/4 din inaltime.
Se vor coace briosele cu ciuperci si bacon pentru 30-35 minute si se vor servi dupa minim 10 minute.

POFTA  BUNA !
Articol scris de dodoel62


Comentarii