INGREDIENTE
2
- linguri ulei de masline
350
- gr de carnati (proaspeti/afumati)
1
- ardei gras
150
gr de porumb fiert
2
- fire de ceapa verde
50
- gr de cascaval
150
- gr de faina
100
- gr de malai
1/2
- lingurita bicarbonat de sodiu
2
- oua
2
- pahare de iaurt grecesc
unt
piper
MOD DE PREPARARE:
Incalzeste uleiul intr-o
tigaie si caleste carnatii (daca sunt afumati, taie-i felii subtiri, daca sunt
proaspeti, desfa-le membrana si pune doar carnea in tigaie).
Amesteca continuu pana
cand carnatii sunt caliti si li se schimba culoarea, apoi adauga ardeiul taiat
cubulete si se scurge grasimea rezultata
Separat, amestecam faina cu malaiul, bicarbonatul de sodiu si
piperul. Se bat ouale cu mixerul impreuna cu iaurtul grecesc, apoi incorporeaza
ingredientele uscate in amestecul rezultat . Dupa ce se omogenizeaza aluatul ,se
adauga ceapa verde tocata, cascavalul,
porumbul, carnea gatita mai devreme si untul topit.
Se va aseza compozitia
intr-o tava in care, se aseaza hartii
pentru briose, fie se va unge cu ulein ,
apoi se baga tava la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 25-30 minute .
POFTA BUNA !
Articol scris de dodorel62
Comentarii
Trimiteți un comentariu