Briose de cartofi cu cascaval



Ingrediente

3- cartofi medii 
1 - ou 
50 - gr de cascaval 
3 - linguri de faina
200 - ml de lapte 
1 -  lingura de unt 
1/2  - lingurita bicarbonat de sodium
½ -  lingurita condimente italiene 
sare 
piper

MOD DE PREPARARE:

Se vor fierbe bine  cartofii pana ii poti patrunde cu furculita usor, apoi se vor amesteca cu untul, laptele, sarea si piperul, ca pentru piure.
 Se ca incorpora faina, bicarbonatul, condimentele, 1/2 din cantitatea de cascaval ras si oul.
 Odata omogenizata compozitia, aceasta se va aseza in forme de briose unse cu unt sau tapetate cu hartie de copt speciala pentru briose. Deasupra lor se va presara restul de cascaval ras.
Se vor introduce briosele de cartofi la cuptor pentru 20-25 de minute, la 170 de grade, sau pana cand se rumenesc frumos.

POFTA  BUNA !
Articol scris de dodorel62


Comentarii