INGREDIENTE
sare
300 gr de
iaurt grecesc
2 linguri
ulei de măsline
6 bucata
căţei de usturoi
1 legatura de
mărar
8 bucati de castraveti
4 bucati de cartofi
mari
50 gr de unt
MOD DE PREPARARE
Se spală cartofii şi se fierb bine în coajă în apă cu sare. Se scot și se taie pe jumătate si se ung cu unt și se presară cu sare.
Se așază în tava tapetată cu folie de aluminiu și se dau la cuptor 30 de minute. Se spală castraveții, se curăță și se taie mărunt. Se storc de suc și se amestecă cu sare și usturoi pisat.
Într-un bol, se amestecă iaurtul cu 2 linguri de ulei de măsline, sare și mărar. Se adaugă și castraveții și se lasă la rece. Se scot cartofii și se servesc cu sosul tzatziki.
Se așază în tava tapetată cu folie de aluminiu și se dau la cuptor 30 de minute. Se spală castraveții, se curăță și se taie mărunt. Se storc de suc și se amestecă cu sare și usturoi pisat.
Într-un bol, se amestecă iaurtul cu 2 linguri de ulei de măsline, sare și mărar. Se adaugă și castraveții și se lasă la rece. Se scot cartofii și se servesc cu sosul tzatziki.
POFTA BUNA !
Articol scris de
dodorel62
Comentarii
Trimiteți un comentariu