Cartofi copti cu tzatziki




INGREDIENTE

sare
300 gr de iaurt grecesc
2 linguri ulei de măsline
6 bucata căţei de usturoi
1 legatura de mărar
8 bucati de castraveti
4 bucati de cartofi mari
50 gr de unt

MOD  DE  PREPARARE

Se spală cartofii şi se fierb bine în coajă în apă cu sare. Se scot și se taie pe jumătate si se ung cu unt și se presară cu sare.
Se așază în tava tapetată cu folie de aluminiu și se dau la cuptor 30 de minute. Se spală castraveții, se curăță și se taie mărunt. Se storc de suc și se amestecă cu sare și usturoi pisat.
Într-un bol, se amestecă iaurtul cu 2 linguri de ulei de măsline, sare și mărar. Se adaugă și castraveții și se lasă la rece. Se scot cartofii și se servesc cu sosul tzatziki.

POFTA  BUNA !
Articol scris de dodorel62

Comentarii