INGREDIENTE
1 kg - de cartofi albi
300 gr - de smantana
200 ml - de smantana pentru
gatit
2 oua
150 gr- de gorgonzola ( branza cu mucegai italiana)
100 gr - de cascaval
1 legatura marar
pudra de usturoi sare piper
MOD DE PREPARARE:
Se vor taia cartofii sferturi sau
jumatati si se vor fierbe pentru cca 15 minute in apa, pana ce ii poti patrunde
cu furculita.
Se vor asaza cartofii intr-o tava la cuptor la foc mediu . Separat se vor bate ouale si se adauga cele doua tipuri de smantana, cascavalul ras si gorgonzola taiata bucatele . Se va aduga sare, piper si putina pudra de usturoi.
Se va turna sosul cu gorgonzola peste cartofi si se va da tava la cuptor pentru 35-40 minute. Dupa ce cartofii s-au rumenit bine , se va presara mararul tocat marunt peste continutul din tava .
Se vor servi cartofii in sos gorgonzola fierbinti, cu muraturi asortate sau salata proaspata alaturi.
Se vor asaza cartofii intr-o tava la cuptor la foc mediu . Separat se vor bate ouale si se adauga cele doua tipuri de smantana, cascavalul ras si gorgonzola taiata bucatele . Se va aduga sare, piper si putina pudra de usturoi.
Se va turna sosul cu gorgonzola peste cartofi si se va da tava la cuptor pentru 35-40 minute. Dupa ce cartofii s-au rumenit bine , se va presara mararul tocat marunt peste continutul din tava .
Se vor servi cartofii in sos gorgonzola fierbinti, cu muraturi asortate sau salata proaspata alaturi.
POFTA BUNA !
Articol scris de dodorel62
Comentarii
Trimiteți un comentariu