Ingrediente
Dovlecei 1 kg
Branza sarata 200-300 grame
ulei
Mod de preparare
Se spala dovleceii si
se zvanta si apoi se taie felii de aproximativ 1 cm grosime si se aseaza pe o
farfurie.
Se presara dovleceii cu sare si se lasa timp de 15 minute. Apoi se zvanta feliile de dovlecel si se prajesc intr-o tigaie cu ulei incins in prealabil.
Se lasa cateva minute pe fiecare parte sa se patrunda bine, apoi se scot pe o farfurie cu servetele absorbante care sa traga surplusul de ulei.
Se aseaza pe farfuriile de servit inca fierbinti si se rade deasupra branza telemea sarata.
Se servesc alaturi de o salata, de castraveti proaspeti si cu un mujdei de usturoi usor,
Se presara dovleceii cu sare si se lasa timp de 15 minute. Apoi se zvanta feliile de dovlecel si se prajesc intr-o tigaie cu ulei incins in prealabil.
Se lasa cateva minute pe fiecare parte sa se patrunda bine, apoi se scot pe o farfurie cu servetele absorbante care sa traga surplusul de ulei.
Se aseaza pe farfuriile de servit inca fierbinti si se rade deasupra branza telemea sarata.
Se servesc alaturi de o salata, de castraveti proaspeti si cu un mujdei de usturoi usor,
POFTA BUNA !
Articol scris de
dodorel62
Comentarii
Trimiteți un comentariu