INGREDIENTE
500 gr de ciuperci
5 cepe
5 ouă
sare
ulei
MOD DE PREPARARE
Drobul de ciuperci este un preparat simplu și nu este
deloc greu de făcut și cu siguranță va fi pe placul întregii familii.
Se curăță ciupercile și se spală, după care se pun la
fiert. Între timp, ceapa se taie mărunt și se pune în tigaie la călit, împreună
cu un strop de sare. Se adaugă ciupercile fierte, ce trebuiesc tăiate feliuțe,
și se călesc împreună. Se lasă la răcit.
După ce s-au răcit cipercile și ceapa, se adaugă
ouălele și se amestecă bine. Apoi, treptat și amestecând continuu, se pun cele
cinci linguri de făină. Se asezonează cu sare și piper.
Compoziția rezultată se pune într-o formă de pe care
ai tapetat-o cu hârtie de copt.
Se dă la cuptor la 180 grade, timp de o oră și 20
minute.
POFTA BUNA !
Articol scris de
dodorel62
Comentarii
Trimiteți un comentariu