Drob de ciuperci


INGREDIENTE

500 gr de ciuperci
 5 cepe
 5 ouă
 sare
 ulei

MOD  DE  PREPARARE

Drobul de ciuperci este un preparat simplu și nu este deloc greu de făcut și cu siguranță va fi pe placul întregii familii.
Se curăță ciupercile și se spală, după care se pun la fiert. Între timp, ceapa se taie mărunt și se pune în tigaie la călit, împreună cu un strop de sare. Se adaugă ciupercile fierte, ce trebuiesc tăiate feliuțe, și se călesc împreună. Se lasă la răcit.
După ce s-au răcit cipercile și ceapa, se adaugă ouălele și se amestecă bine. Apoi, treptat și amestecând continuu, se pun cele cinci linguri de făină. Se asezonează cu sare și piper.
Compoziția rezultată se pune într-o formă de pe care ai tapetat-o cu hârtie de copt.
Se dă la cuptor la 180 grade, timp de o oră și 20 minute.

POFTA  BUNA !
Articol scris de dodorel62

Comentarii