Macrou cu legume la cuptor


Ingrediente

Macrou – 2 buc
Suc de rosii – 0,5 kg
Ceapa – 2 buc
Gogosari sau ardei kapia -  2 buc
Usturoi – 2 capatani
Sare
Apa
Lamaie

Mod de preparare

Se pregateste macroul si inainte de a se prepara legumele se vor taia in felii mici si se vor pune la calit.
Se aseaza macroul in tava si printer el se vor pune legumele calite si 0,5 litri de apa.
La jumatatea timpului de preparare se va intoarce usor macroul in tava . Cand macroul este aproape gata se va pune si usturoiul in tava .
Se baga la cuptor si se va tine circa 40- 45 de minute la o temperature de 100 grade C. Dupa ce s-a scos de la cuptor cand se serveste se adauga si lamaie dupa gust.
Se poate servii ca bautura un vin alb.

POFTA  BUNA  !
Articol scris de dodorel62


Comentarii