Ingrediente
Macrou
– 2 buc
Suc
de rosii – 0,5 kg
Ceapa
– 2 buc
Gogosari
sau ardei kapia - 2 buc
Usturoi
– 2 capatani
Sare
Apa
Lamaie
Mod de preparare
Se
pregateste macroul si inainte de a se prepara legumele se vor taia in felii
mici si se vor pune la calit.
Se
aseaza macroul in tava si printer el se vor pune legumele calite si 0,5 litri
de apa.
La
jumatatea timpului de preparare se va intoarce usor macroul in tava . Cand
macroul este aproape gata se va pune si usturoiul in tava .
Se
baga la cuptor si se va tine circa 40- 45 de minute la o temperature de 100
grade C. Dupa ce s-a scos de la cuptor cand se serveste se adauga si lamaie
dupa gust.
Se
poate servii ca bautura un vin alb.
POFTA BUNA !
Articol scris de
dodorel62
Comentarii
Trimiteți un comentariu