INGREDIENTE
2 buc ardei gras
4 felii sunca
1 ceapa
100 g cascaval
4 oua o jumatate
lingurita praf de copt
o jumatate lingurita de ulei
100 ml de lapte
sare
piper
MOD DE PREPARARE:
Se toaca marunt ardeii, sunca si
ceapa, apoi se amesteca si se aseaza amestecul in forme de briose, repartizat
in mod egal. Deasupra fiecarei forme se va presara o lingura de cascaval ras.
Se vor bate bine ouale impreuna cu praful de copt, uleiul, laptele, sarea si piperul.
Toarna compozitia de ou se adauga peste restul ingredientelor in tava de briose si da tava la cuptor pentru 20-25 minute la foc moderat .
Se vor bate bine ouale impreuna cu praful de copt, uleiul, laptele, sarea si piperul.
Toarna compozitia de ou se adauga peste restul ingredientelor in tava de briose si da tava la cuptor pentru 20-25 minute la foc moderat .
POFTA BUNA !
Articol scris de dodorel62
Comentarii
Trimiteți un comentariu