Ingrediente
150
gr telemea/feta
de oaie (sau capra; alegeti neaparat o telemea sfaramicioasa si care sa nu fie
sarata)
1 - rosie mica
1 - ardei semi-iute bulgaresc mic
2-3 - linguri ulei masline extravirgin
oregano uscat
1 - rosie mica
1 - ardei semi-iute bulgaresc mic
2-3 - linguri ulei masline extravirgin
oregano uscat
Preparare
Intr-un vas termorezistent cu pereti
josi se presara branza sfaramata astfel incat sa obtineti un strat care acopera
fundul vasului.
Se presara ardeiul taiat cubulete,iar rosiile se cresteaza in X, se oparesc
cinsprezece secunde apoi se curata de coaja.
Se taie rondele si rondelele se taie in
patru , apoi se aseaza bucati de rosii peste branza, fara insa sa o acoperiti
de tot.
Se presara oregano si se picura uleiul
pe toata suprafata , dupa care se da la cuptor, la o temperatuta 200 de grade C,
timp de 15 minute.
Se serveste imediat, cu paine proaspata.
POFTA BUNA !
Articol scris de dodorel62
Comentarii
Trimiteți un comentariu