2 pachete de piscoturi
5 oua
150 gr de zahar tos
250 gr de mascarpone
200 gr de frisca lichida/smantana
pentru frisca
200 ml de cafea nes
1 pliculet de zahar vanilat
esenta de rom
cacao
Se bat cu mixerul galbenusurile de la oua impreuna cu zaharul pana devin spuma.
Separat, se bat
albusurile spuma, apoi frisca si se mixeaza
.
Galbenusurile se amesteca cu mascarpone, se adauga compozitia de
albusuri cu frisca, urmata de esenta de rom si zaharul vanilat.
Se da piscoturile prin cafeaua usor racita si se intinde in tava
un rand de piscoturi iar peste ele se va pune crema obtinuta.
Se continua sa se adauge randuri de piscoturi cu crema, iar la
suprafata trebuie sa ramana un ultim strat de crema , dupa care se va pudra tiramisu cu cacao. Prajitura se va pune
la frigider timp de doua - trei ore,dupa care poate fii servita .
POFTA BUNA !
Articol scris de
dodorel62
Comentarii
Trimiteți un comentariu