Ingrediente :
2 legaturi de stevie
2 morcovi potriviti
1 telina mica
2 cepe potrivite
200 ml suc de rosii
zeama de la jumatate de lamaie
3 linguri ulei de masline
1 lingura
1 legatura leustean
apa
Mod de
preparare :
Se spala bine si se taie marunt ceapa, morcovii si telina , iar
apoi se va curate bine stevia inlaturandu-se cotoarele si nervurile groase. Stevia
se va curate si se pun la fiert legumele taiate , in 3 l de apa, iar după 15
minute, timp in care au dat in clocot, se adauga stevia bine spalata si taiata
in fasii scurte. Dupa 10 minute se va adauga sucul de rosii, se mai lasa la
fiert incă 5 minute si se va pune in oala fulgii de drojdie inactiva, uleiul,
lecitina de soia, sarea si zeama de lamaie (după gust).
Dupa ce ciorba a fiert se va opri focul si deasupra se va
presara leustean taiat cat mai fin si se va servi cu smantana indiferent de
sezon.
Pofta
buna !
Articol
scris de dodorel62
Comentarii
Trimiteți un comentariu