Tort de biscuiti


Ingrediente :

Biscuiti la vrac
Cacao
Unt
Lapte
Zahar vanilat
Esenta  de  rom
Ciocolata menajera


Mod de preparare :

Se va pune intr-o cratita lapte,esenta de rom,cacao si zaharul vanilat si se va da la foc mic , mestecandu-se cu o spatula de lemn in sensul acelor de ceasornic pana ce se va obtine o crema omogena .
Se va lua un platou sau o tava pe care trebuie asezat tortul ce urmeaza sa se faca.


Se introduc pe rand biscuitii in lapte pentru a se imuia ,dar nu se va tine mult si se vor aseza unul langa altul pe platou ,iar intre ei biscuitii vor unii cu crema deja obtinuta . Dupa ce sa terminat de umplut platoul si tortul este terminat, peste el se va adauga crema pe care am facut-o . Tortul va fi ornat in intregime cu ciocolata razuita si cu boabe de dulceata . Dupa aceasta , tortul se va pune la frigider pana se va inchega.
Acesta se va taia in feli si se poate servi asa cum este sau se poate servi cu nioste inghetata de vanilie sau de cacao .

Pofta buna !
Articol scris de dodorel62

Comentarii