Ingrediente
:
Biscuiti
la vrac
Cacao
Unt
Lapte
Zahar
vanilat
Esenta de rom
Ciocolata
menajera
Mod
de preparare :
Se va pune intr-o cratita lapte,esenta de rom,cacao
si zaharul vanilat si se va da la foc mic , mestecandu-se cu o spatula de lemn
in sensul acelor de ceasornic pana ce se va obtine o crema omogena .
Se va lua un platou sau o tava pe care trebuie
asezat tortul ce urmeaza sa se faca.
Se introduc pe rand biscuitii in lapte pentru a se
imuia ,dar nu se va tine mult si se vor aseza unul langa altul pe platou ,iar
intre ei biscuitii vor unii cu crema deja obtinuta . Dupa ce sa terminat de
umplut platoul si tortul este terminat, peste el se va adauga crema pe care am
facut-o . Tortul va fi ornat in intregime cu ciocolata razuita si cu boabe de
dulceata . Dupa aceasta , tortul se va pune la frigider pana se va inchega.
Acesta se va taia in feli si se poate servi asa cum
este sau se poate servi cu nioste inghetata de vanilie sau de cacao .
Pofta
buna !
Articol
scris de dodorel62
Comentarii
Trimiteți un comentariu