Rulada de curcan cu legume



1 piept de curcan
legume congelate
condimente pentru pui
1 pahar mic de vin alb


Se va spala bine pieptul de curcan,dupa care se va taia pieptul, astfel incat sa se obtina o felie subtire si lată pentru a putea fi rulata, apoi aceasta felie obtinuta se va batea pe ambele parti ca pe snitel.Pieptul de curcan se va condimenta foarte bine ,dupa care vom aseza legumele congelate si se va rula cu grija .Pentru ca rulada astfel obtinuta sa nu se desfaca se va lega cu o ata subtire sau se vor introduce scobitori din loc in loc. Se va aseza rulada astfel obtinuta intr-un vas termoizolant si cu mare grija se va introduce la cuptor la foc mediu pana se va rumeni,dar nu inainte de a adauga peste rulada putin vin si ulei .Din cand in cand aceasta rulada se va mai stropi cu zeama astfel obtinuta in vas ,pana ce acesta se va rumeni si va fii numai buna de servit.
Odata terminata , rulada se va putea servi si calda sau si rece , alaturi de un TZATIKI , sau mujdei de usturoi si un vin alb.
V-am spus ca la toata friptura eu prefer TZATIKI in detrimentul mujdeiului ,sau mustarului , asa ca incercati si dumneavoastra si nu veti regreta .

Pofta buna !
Articol scris de dodorel62 

Comentarii