1
piept de curcan
legume
congelate
condimente
pentru pui
1
pahar mic de vin alb
Se va spala bine pieptul de curcan,dupa
care se va taia pieptul, astfel incat sa se obtina o felie subtire si lată
pentru a putea fi rulata, apoi aceasta felie obtinuta se va batea pe ambele
parti ca pe snitel.Pieptul de curcan se va condimenta foarte bine ,dupa care
vom aseza legumele congelate si se va rula cu grija .Pentru ca rulada astfel
obtinuta sa nu se desfaca se va lega cu o ata subtire sau se vor introduce
scobitori din loc in loc. Se va aseza rulada astfel obtinuta intr-un vas
termoizolant si cu mare grija se va introduce la cuptor la foc mediu pana se va
rumeni,dar nu inainte de a adauga peste rulada putin vin si ulei .Din cand in
cand aceasta rulada se va mai stropi cu zeama astfel obtinuta in vas ,pana ce
acesta se va rumeni si va fii numai buna de servit.
Odata terminata , rulada se va putea
servi si calda sau si rece , alaturi de un TZATIKI , sau mujdei de usturoi si
un vin alb.
V-am spus ca la toata friptura eu prefer
TZATIKI in detrimentul mujdeiului ,sau mustarului , asa ca incercati si
dumneavoastra si nu veti regreta .
Pofta buna !
Articol scris de
dodorel62
Comentarii
Trimiteți un comentariu