Salată de pepene roșu cu brânză feta
Combinația ideală de alimente de vară
trebuie văzută și pe farfurie. Pepenele dulce și gustul sărat de
feta se potrivesc de minune. Dacă nu vă este frică să experimentați,
atunci trebuie neapărat să încercați această salată de top.
Ingrediente:
1 ½ pepene roșu tăiat bucăți
1 cană de mentă proaspăt
tocată
¾ cană de ceapă roșie tăiată
julien
¾ cană de brânză feta
mărunțită
½ cană de măsline negre fără
sâmburi
1 lingură de zeamă de lămâie
verde
puțin ulei de masline
spray
Mod de preparare:
Punem într-un bol mai mic ceapa tăiată julien și apoi adăugăm zeama
de lămâie verde. Lăsăm 10 minute. În acest timp, zeama de lămâie verde
înmoaie gustul de ceapă crudă. Într-un bol mai mare punem pepenele roșu,
brânză feta, măslinele, ceapa cu suc de lămâie verde și menta. Le amestecăm bine
și la final le stropim cu ulei de măsline.
Poftă bună!
Articol scris de dodorel62
Comentarii
Trimiteți un comentariu