O musaca combinata apetisanta super delicioasa

 


O musaca combinata apetisanta super delicioasa este o musaca foarte buna si gustoasa. O musaca combinata apetisanta super delicioasa se poate in orice anotimp al anului . Este o mancare care combina mai multe gusturi intre ele . Este o mancare de tip orientala foarte apetisanta . Pentru aceasta mancare avem nevoie de anumite ingrediente . Principalele ingrediente pe care le folosim sunt :

Ingrediente :

Cartofi

Vinete

Dovlecei

Branza topita

Carne tocata de pui sau porc

Ceapa

Piper

Oua

Faina alba

Sare

Cimbru

Ulei

Masline

Usturoi

Ceapa

Boia de ardei dulce

Branza rasa

Bere

Masline

Salam 

Mod de preparare

Se vor curata cartofii , vinetele si dovleceii si se vor spala . Se vor lasa putin sa se scurga de apa . Se vor taia cartofii , vinetele si dovleceii . Se vor taia in felii subtiri rotunde .

Intr-un boal se va pune ulei , piper , sare boia de ardei dulce si usturoiul maruntit . Apoi se vor adauga peste carnea tocata si se vor amesteca . Se va pune ulei intr-o tigaie in care se va adauga tot acest continut . Se va adauga si niste ceapa taiata marunt fideluta. Se va distui carnea impreuna cu aceste condimente putin .

Intr-o tava de yena se va adauga mai intai niste ulei si apoi cartofii taiati rondele . Apoi se va asterne un rand de carne distuita si se va intinde omogen continutul . Apoi in tava se va aduga si uleiul ramas de la distuire .

Apoi in tava se vor adauga vinetele taiate rondele  . Peste vinete se va aduga branza rasa distribuita omogen . Peste aceste vinete se va adauga rondele de masline si salamul taiat bucatele . Dupa aceia se vor adauga dovleceii taiati in rondele subtiri .

Peste dovlecei se va adauga bucati de branza topita dar se poate adauga si cascaval . Peste intreg continutul din tava se va presara putin piper si putin ulei . Se va da tava la cuptorul incins . Se va lasa tava in cuptor circa 30 minute la foc normal .

Mod preparare aluat

Se va adauga putina faina alba intr-un boal. Se vor pune 2 oua , sare , piper si bere . Se vor amesteca foarte bine pana se va face un continut omogen.

Apoi se va scoate tava afara si peste intreg continutul se va pune un aluat deja facut  La final se va mai da tava la cuptor pentru inca 15 minute pana se va prinde o crusta deasupra continutului.

La sfarsit se va scoate tava afara si se va lasa putin sa se raceasca .

Se poate servi asa cum este , sau se serveste cu smantana si paine prajita.

Ca si bautura este bine venit un vin alb .

Pofta buna !

Articol scris de dodorel62

Comentarii