Ouale umplute

 


Ouale umplute sunt un adevarat deliciu pentru aperitiv. Ouale umplute se fac ori de cate ori doresti sa faci un aperitiv rapid. Acestia pot lua locul salatei beouf la aperitiv . Aceste oua se pot orna sub diferite forme si imaginatii . Important este sa aveti o imaginatie bogata . Cu siguranta va fii un aperitiv super gustos si delicios.

Se fac foarte repede si nu necesita multe ingrediente . Principalele ingrediente care se folosesc pentru aceste oua sunt :

 

Ingrediente :

 

Oua

Piper

Sare

Unt

Lamaie

Maioneza

Patrunjel

Ulei

Pate de ficat

Masline

Castraveti acrii

Gogosari acrii

Morcov

 

Mod de preparare :

 

Se pun ouale la fier in apa cu sare . Se lasa sa se fiarba circa 10 minute pana ce de vin tari . Se vor baga sub jet de apa rece si apoi se curata . Dupa ce se curata , ouale se taie pe jumatate . Se vor lua galbenusurile si se vor adauga intr-un boal . Apoi vom adauga pateul de ficat , unt  si putina sare . Se vor amesteca foarte bine. Pe parcurs se va aduga ulei si piper . Se vor amesteca foarte bine pana vom obtine o pasta omogena . Dupa aceia ouale deja taiate jumatate se vor adauga pe farfurie . In interiorul lor vom adauga continutul astfel obtinut . Deasupra se va aduga maioneza , care poate fii maioneza cumparata , sau maioneza facuta .Se va adauga si masline taiate felii subtiri , felii de castraveti si gogosari subtiri .  

 

Deasupra se vor orna ouale cu patrunjel , masline sau morcovi .

La final farfuria se va da la frigider pentru a sta la rece .

 

Pofta buna !

Articol scris de dodorel62

Comentarii