Ouale umplute sunt un adevarat deliciu pentru aperitiv. Ouale umplute se fac ori de cate ori doresti sa faci un aperitiv rapid. Acestia pot lua locul salatei beouf la aperitiv . Aceste oua se pot orna sub diferite forme si imaginatii . Important este sa aveti o imaginatie bogata . Cu siguranta va fii un aperitiv super gustos si delicios.
Se fac foarte repede si nu necesita multe ingrediente . Principalele
ingrediente care se folosesc pentru aceste oua sunt :
Ingrediente :
Oua
Piper
Sare
Unt
Lamaie
Maioneza
Patrunjel
Ulei
Pate de ficat
Masline
Castraveti acrii
Gogosari acrii
Morcov
Mod de preparare :
Se pun ouale la fier in apa cu sare . Se lasa sa se fiarba circa 10 minute
pana ce de vin tari . Se vor baga sub jet de apa rece si apoi se curata . Dupa
ce se curata , ouale se taie pe jumatate . Se vor lua galbenusurile si se vor
adauga intr-un boal . Apoi vom adauga pateul de ficat , unt si putina sare . Se vor amesteca foarte bine.
Pe parcurs se va aduga ulei si piper . Se vor amesteca foarte bine pana vom
obtine o pasta omogena . Dupa aceia ouale deja taiate jumatate se vor adauga pe
farfurie . In interiorul lor vom adauga continutul astfel obtinut . Deasupra se
va aduga maioneza , care poate fii maioneza cumparata , sau maioneza facuta .Se
va adauga si masline taiate felii subtiri , felii de castraveti si gogosari
subtiri .
Deasupra se vor orna ouale cu patrunjel , masline sau morcovi .
La final farfuria se va da la frigider pentru a sta la rece .
Pofta buna !
Comentarii
Trimiteți un comentariu