Puiul
cu ciuperci in sos de bere super delicios este o mancare
care se face foarte repede . Puiul cu
ciuperci in sos de bere super delicios este o mancare super gustoasa si
aromata .
Aceasta mancare isi are
originea in Germania . Este o reteta foarte gustoasa care acum se face si in
Romania . Romanii adora acum aceste mancaruri care sunt facute in sos de bere .
Pentru a face aceasta delicioasa mancare avem nevoie de anumite ingrediente .
Principalele ingrediente pentru aceasta mancare sunt :
Ingrediente
pui cu ciuperci in sos de bere :
300 ml de bere
350 gr de ciuperci
1kg pulpe de pui
1 ceapa mare
3 catei mari de usturoi
50 gr de faina alba
1 lingura de boia dulce
Piper
Sare
1 legatura de patrunjel
Ulei de masline
Mod
de preparare Puiul cu ciuperci in sos de bere super delicious :
Se vor spala bine
pulpele de pui , dupa care acestia se vor condimenta cu sare si cu piper . Dup ace totul a fost gata pulpele de pui se
trec prin faina . Dupa ce se termina de dat prin faina pulpele se aseaza pe o
farfurie . Intr-o tigaie punem putin ulei de masline si il lasam sa se incinte
. Apoi adauga pulpele de pui la prajit . Le lasam sa se rumeneasca pe o parte ,
dupa care se intorc pe partea ceilalta .
Dup ace pulpele s-au
rumenit pe ambele parti le scoatem afar ape o farfurie . Apoi punem iar ulei in
tigaie si adaugam ciupercile . Le lasam si pe ele sa se rumeneasca in tigaie si
adaugam putina sare si ulei .
Dupa ce acestia sunt
calite adaugam patrunjelul tocat si usturoiul . Vom continua sa amestecam totul
si intre timp vom opri focul . Vom continua sa le amestecam la foc mic pana ce
intreg continutul va patrunde in ciuperci .
Intr-o cratita adaugam
ulei si punem ceapa taiata marunt la calit . Cand ceapa incepe sa prinda putina
culoare , adaugam boiaua dulce . Peste ceapa vom adauga pulpele prajite . Vom
adauga apoi berea toata impreuna cu putina sare si piper .
Vom lasa mancarea sa
fiarba circa 10 minute , dupa care pulpele se vor intoarce . Le vom mai lasa si
pe partea ceilalta sa fiarba inca 10 minute . Cand totul este gata , la final vom adauga ciupercile impreuna cu
putina apa .
Mai lasam manacarea sa
mai fiarba aproximativ 10 minute dupa care vom opri focul . Puiul cu ciuperci in sos de bere super delicios
este in sfarsit terminat .
La final daca dorim
putem sa adaugam masline taiate rondele marunt . Sau daca n lasam mancarea asa
cum este . Se poate servii imediat sau se poate lasa putin sa se raceasca .
Ca si bautura este bine
venit un vin rosu sau o bere de calitate !
Pofta
buna !
Articol
scris de dodorel62
Comentarii
Trimiteți un comentariu