Snitele
batute la tigaie sunt
niste snitele foarte gustoase .
Snitele batute la tigaie sunt niste snitele care nu se bat
cu ciocanul . Aceste snitele se vor batea cu ajutorul unui facalet . Se mai pot
bate si cu cutitul de facut salata de vinete . Pentru a face aceste snitele
avem nevoie de anumite ingrediente. Principalele ingredient sunt :
Ingrediente
:
Carne
de porc
Ulei
Faina
alba trei nule
2
oua
Piper
Vegeta
Cimbru
Lapte
Pesmet
Mod
de preparare :
Se spala bine carnea si
apoi se taie in bucati putin mai groase . Dupa aceia toate feliile de carne
taiate se vor bate . Se vor bate cu partea groasa a cutitului de tocat vinete .
Carnea se va bate dar nu foarte mult . Se vor lasa putin mai groase pentru a nu
pierde sucul din carne .
Toate bucatile de carne
batute se vor pune pe o farfurie . Intr-un boal se va pune faina alba . Intr-un
alt boal se va pune pesmetul . In alt boal se va pune ouale impreuna cu
ingredientele . Se vor bate ouale bine pana ce se va face o pasta groasa .
Mai intai se da
snitelul prin faina alba foarte bine . Dupa aceia snitelul se va trece prin
boalul cu oul si ingredient. In final snitelul se va trece prin pesmet si se va
aseza pe farfurie .
Dupa ce se termina
toate snitelele de facut le asezam pe o farfurie . Punem uleiul la incins in
tigaie . Dupa ce uleiul este deja incins se vor introduce snitelele in tigaie .Snitelele se
vor cca 3 minute pe o parte si apoi se vor intoarce . Se vor tine pe ceilalta
parte tot cca 3 minute .
Cand snitelele sunt
deja prajite , se vor pune pe o farfurie . Pentru a se scurge uleiul din
snitele pe farfurie vom aseza un prosop de hartie.
Dupa ce s-au terminat
de prajit snitelele se pot servi cu paine . Se mai pot servi fie cu un piure de
cartofi sau cartofi natur . Acestia se pot servi si alaturi de o salata simpla.
Ca si bautura este bine
venita fie o bere , fie un vin .
Pofta buna !
Articol scris de dodorel62
Comentarii
Trimiteți un comentariu