Jumarile super apetisante cu
mujdei de usturoi sunt niste
jumari super bune si gustoase . Jumarile
super apetisante cu mujdei de usturoi sunt foarte usor de facut . Pentru a
face aceste jumari cu mujdei de usturoi vom folosi ingrediente destul de
ieftine . Principalele ingrediente care se folosesc pentru aceste jumari sunt
urmatoarele :
Ingrediente pentru Jumarile cu
mujdei de usturoi :
Slanina speciala pentru jumari
Lapte
Usturoi
Ulei
Otet de mere si miere de albine
Vegeta
Bere
Mod de preparare pentru Jumarile
cu mujdei de usturoi:
Am luat carnea pentru jumari , am spalat-o putin si am lasat-o sa se scurga
intr-o farfurie . Dupa aceia am taiat in bucati potrivite carnea pentru a fii
topita si a se scoate jumarile .
Carnea astfel taiata in bucati am asezat-o intr-un castron si am pus putin
lapte peste aceste bucati . Am lasat aceste bucati circa 10 minute in lapte
pentru a se inmuia carnea .
Dupa aceia vom pune o cratita pe foc si in ea am adaugat putin ulei , laptele
si bucatile de carne . Aceste bucati de carne se lasa la topit si se amesteca
din cand in cand in cratita . Se va amesteca ca nu cumva canea sa se prinda la
inceput de cratita.
Se va lasa carnea sa se topeasca , dar nu pana va deveni crocanta si astfel
jumarile vor fii gata topite .
Odata terminate jumarile , acestia vor fii scoase intr-un castron si vor
fii lasate sa se scurga de uleiul ramas in ele .
Mod de preparare mujdei de
usturoi :
Se va curata bine usturoiul apoi se va spala si se va pisa foarte bine .
Apoi usturoiul deja pisat se va adauga intr-un castron . Acolo se va adauga un praf
de vegeta si putin ulei de la jumarile obtinute .
Se va amesteca si se va continua cu adaugarea otetului , bere si putina apa
calduta . Se va amesteca foarte bine pana ce continutul se va omogeniza si va
deveni foarte bine amestecata .
Dupa ce totul este gata , se va adauga intr-un castron cateva jumari putin
mai grase. Peste aceste jumari din castron se va adauga mujdeiul deja obtinut
si se vor amesteca foarte bine . Dupa aceasta peste castron se va aseza un
capac pentru a le lasa acolo sa isi traga mirosul .
Se va lasa aceste jumari cu mujdeiul circa 10 minute dupa care se pot servi
, acestia fiind un adevarat deliciu .
Aceste jumari cu mujdei de usturoi super gustoase se poat servi cu o tuica foarte
buna de pruna .
Pofta buna !
Articol scris de dodorel62
Comentarii
Trimiteți un comentariu