O fasole cu ciolan super apetisanta


 

O fasole cu ciolan super apetisanta este o ciorba foarte usor de facut si este foarte gustoasa . O fasole cu ciolan super apetisanta este o ciorba foarte buna si adorata de romani . Pentru a prepara aceasta supa super gustoasa avem nevoie de anumite ingrediente . Pentru a face aceasta supa gustoasa vom avea nevoie de urmatoarele ingrediente:

Ingrediente pentru o fasole super gustoasa

1 Morcov

1 Ceapa

Tarhon la borcan

Condimente pentru fasole

Ulei

2 Fasole alba boabe

2 linguri de Bulion de rosii

Ciolan dezosat afumat

1 Cub de galina blanka

Modul de preparare pentru o fasole  super gustoasa

Se spala foarte bine fasolea din cutie din vreo trei ape si se pune la fiert intr-o oala potrivita .Dupa prima fierbere se arunca apa si se pune din nou la fiert intr-o apa curata .Intre timp se curata morcovul si ceapa si apoi se spala foarte bine . dupa aceia morcovul si ceapa se vor taia in cubulete micute .

Intre timp intr-o tigaie se va pune uleiul la incins . Se vor adauga morcovul si ceapa la diftuit si se va amesteca cu o spatula sa nu se prinda . Cand ceapa si morcovul va avea o culoare putin maronie se vor adauga doua linguri de bullion de rosii . Se va continua sa se amestece pana cand acestea se calesc . Odata calite se vor adauga in oala unde avem la fiert fasolea .

Intre timp vom taia in bucati potrivite ciolanul dezosat si le vom pune putin la prajit pentru a de da un gust aparte .Apoi aceste bucati de ciolan dezosat prajite se vor adauga in oala cu fasole ce este deja la fiert  

Dupa aceia vom adauga toate celelalte ingredient prezentate mai sus . La sfarsit vom adauga si ingredientul surpriza care ii da adevaratul gust al fasolei si anume binemeritatul tarhon .

Se va mai lasa sa dea cateva clocote si apoi se va opri aragazul si la sfarsit se vor adauga cateva frunze de telina . Acestia se vor adauga pentru ai da fasolei un gust aromatizat foarte placut .

Fasolea se va putea servi imediat cum a fiert sau poate sa se mai lase putin sa se raceasca . Aceasta fasoale super apetisanta se poate servi fie cu ceapa sau cu diferite muraturi asortate . Se mai poate servi si cu gogosari , castraveti sau cu ardei iute si piper .

Ca si bautura foarte buna este o tuica buna de pruna sau o palinca super delicioasa .

Pofta buna !

Articol scris de dodorel62

Comentarii