Pastele Carbonara o adevarata delicatese , care
au o provenienta italiana . Acestia s-au facut pentru prima data in zona Roma
din Italia . Pastele carbonara sunt o adevarata delicatese . Pastele Carbonara
, au un gust super delicios .
Pentru a prepara Pastele Carbonara , avem nevoie de urmatoarele ingrediente :
Paste sau spaghete italiene
Sare
Piper
Ulei extravirgin
Cascaval ras la punga
Baccon
Ulei pentru prajit
Ciuperci
Smantana
Sos special pentru paste
Modul de preparare pentru pastele carbonara :
Se iau pastele se pun la fiert dupa ce apa a
inceput sa fiarba ,impreuna cu putina sare . Se fierb pastele circa 8-10 minute
, dupa care acestia se scot si se lasa sa se scurga intr-o strecuratoare.
Separat intr-o tigaie cu ulei incins se pun
bucatelele de bacon si ciuperci la calit . Dupa ce acestia se calesc bine se
scot si ele pe o farfurie pentru a se scurge de ulei. Aceste bucati de bacon
impreuna cu ciupercile calite se introduc peste pastele fierte .
Peste aceste paste , bacon si ciuperci se va
presara cascaval ras , iar apoi peste intreg continutul se va pune un sos
scpecial . Se poate sa se mai aduge si niste piper macinat si putin vin alb
daca se doreste . La final ca aceste paste Carbonara sa fie delicioase se
adauga doua sau trei lunguri de smantana si se amesteca toata compozitia
existenta .In acelasi timp se mai adauga si doua sau trei ninguri de ulei de
masline .
La final aceste Paste Carbonara se pot manca ,
fiind cu adevarat super delicioase si gustoase .
In loc de smantana cine doreste poate sa ia trei
oua si sa le bata si apoi sa le adauge peste aceste paste . Pastele se amesteca
foarte bine si in sfarsit Pastele Carbonara se pot consuma fiind o adevarata
delicatese .
Ca si la celelalte mancaruri si la aceste paste carbonara se poate servi
cate un paghar de alcool . Pentru aceste paste carbonara este bine venit un
pahar de vin alb .
Pofta buna !
Articol scris de dodorel62
Comentarii
Trimiteți un comentariu