Aperitivul cu șuncă și
cașcaval
Aperitivul cu șuncă și cașcaval
este un aperitiv delicios. La orice eveniment Aperitivul cu șuncă și
cașcaval face deliciul petrecerii. Este un aperitiv foarte îndrăgit de
toată lumea la petreceri. Se mai numeste doboșul aperitiv cu șuncă și
cașcaval.
Pentru a face Aperitivul cu șuncă și cașcaval avem
nevoie de ingrediente
Ingredientele pentru Aperitivul cu șuncăși cașcaval :
felii subțiri de cașcaval mai gros si mai mare
cremă de brânză
piper si sare
marar
Pentru inceput vom toca marunt mararul . Mararul tocat
il vom adauga in crema de branza . Apoi vom adauga dupa gust piper si sare .
Odata adaugate aceste ingrediente se vor amesteca . Se vor amesteca bine pana
vom obtine o crema omogena .
Vom lua o felie de cascaval si o vom unge cu crema .
Peste aceasta felie se va adauga alta felie . Apoi se va tapeta iar cu crema .
Peste ele se va adauga o felie de sunca .
Se va continua apoi cu cascaval si sunca . Vom folosi
6 felii de cascaval si 3 felii de sunca . Dupa ce am terminat acest etaj il
lasam deoparte . Vom continua aceasta operatiune pana terminam totul .
Dupa ce totul este terminat le vom da la frigider . Le
tinem acolo pana ce se intaresc putin . Odata intarite se vor scoate si se vor
taia in bucati mici.
Aperitivele sunt preferatele tuturor romanilor când
vine vorba de petreceri. Acestia se fac la orice fel de petreceri . Se pot face
si fara sa fie petreceri sau zile aniversare .
Păstrăm doboșul aperitiv la frigider acoperit cu folie
. Se tine la până în momentul servirii.
E simplu să așezăm toate bucățelele de doboș aperitiv
pe platou . Acestea se aseaza alături de măsline, ridichi sau roșii cherry .
Ele se pot servii alături de un vin bun , cocktailuri
sau șampanie .
Pofta buna !
Articol scris de dodorel62
Comentarii
Trimiteți un comentariu