Pulpa de miel umpluta
Pulpa de miel umpluta
este o delicatese . Aceasta pulpa de miel umpluta se pregateste relativ usor .
Este o friptura ideala pentru masa de Paste . Se face si pulpa de miel umpluta
cu alte organe . Pentru a face aceasta friptura avem nevoie de anumite
ingrediente .
Ingrediente pentru pulpade miel umpluta :
Măruntaiele de la un miel
( orgenele: ficatul, plămânii, rinichii, inima)
2 legături de ceapă verde
sau 3 mai mici
1 legătura usturoi verde
sau 2 mai mici
50 ml ulei vegetal
2 legături de pătrunjel
6 ouă
Sare și piper după gust
Bere , Vin rosu
Când va începe să fiarbă
se va forma o spumă .Spuma formata va trebui să o luăm jos. Carnea de miel este
destul de fragedă, nu va trebui să fierbem mult .Se tine la fiert circa o oră
și 20 de minute. Apoi lăsăm organele să
se răcească în apa în care au fiert.
În timp ce organele se
răcesc, spălam ceapa, usturoiul și le tocăm mărunt.
Le punem la călit, până
se înmoaie bine . Le calim pana dispare toată apa lăsată de la ele. Le dăm
deoparte să se răcească.
După ce s-au răcit
organele le tocăm cubulețe mici . Organele taiate le vom pune într-un vas .Apoi
peste ele adăugăm ceapa cu usturoiul călite.
Adaugam apoi cele 3 ouă crude rămase . Amestecam si adaugam pătrunjelul, sare,
piper și omogenizăm.
Dupa ce toata compozitia
este terminata o lasam sa se odihneasca .
Preparare pulpa de miel
pentru umplere .
Pulpa de miel se spala
foarte bine cu apa calduta . Se inlatura pielea de pe pulpa respectiva . Apoi
pulpa se cresteaza cu un cutit ascutit . Dupa ce am crestat pulpa vom adauga
continutul . Acest continut se va introduce in pulpa . Odata introdus
continutul inauntru , pulpa se va coase . Se va coase taietura de pe pulpa cu
niste ata . Aceasta cusatura trebuie facuta bine ca sa nu se desfaca ..
Odata garnisita cu organe
pulpa se aseaza in tava . In tava se va pune ulei si peste pulpa se va turna
vin rosu . Aceasta se va da apoi la cuptor . Cuptorul trebuie bine incins .
Cand va fii aproape de terminare se va adauga berea . Se va adauga berea pentru
fragezirea pulpei .
Pulpa de miel umpluta se
va tine la cuptor circa o ora . Se va verifica din timp in timp . Odata
terminata , friptura se va scoate afara . Se va lasa sa se raceasca pentru a
putea fii consumata .
Aceasta pulpa se va taia
si va fii super delicioasa . Va avea un gust deosebit si delicios . Gustul il
va da gustul organelor cat si carnii de miel .Aceasta umplutura este umplutura
de la drob .
Aceasta se poate servii
cu ceapa verde si mujdei de usturoi . Ca si bautura este binevenit un vin rosu
. Se mai serveste si vin alb sau bere .
Pofta buna !
Articol scris de
dodorel62
Comentarii
Trimiteți un comentariu