Pentru aluatul de tarta:
220 g faina alba
125 g unt rece
1 praf de sare
60 ml apa rece( cu ace, tinuta putin la congelator)
cateva buchetele de broccoli (pregatit la abur)
porumb boabe
100 g parmezan
200 g smantana
3 oua
rosii cherry
1 lingura de sos pesto (pregatit in casa)
plante aromate (busuioc, rozmarin, cimbrisor, lavanda)
Am pregatit buchetelele de broccoli la abur. Apoi le-am lasat putin sa se raceasca . Dupa aceia pieptul de pui l-am taiat fasii subtiri .
Intr-un bol am amestecat pieptul de pui cu broccoli . Am adaugat apoi porumb,
oua, parmezan ras . Am continuat sa amestecam intreg continutul . La sfarsit
adaugam smantana, cu sosul pesto si plante aromate. Se va continua amestecul
pana obtinem o pasta omogena .
Am pus tarta in cuptorul deja incins la 200 grade . Am tinut-o la
cuptor pentru 40-45 minute, pana s-a rumenit.
Articol scris de dodorel62
Comentarii
Trimiteți un comentariu