Pifti super delicioase, sunt destul de bune .Pifti super delicioase, sunt niste pifti ce se prepara foarte repede.Aceaste pifti se poat face repede fara costuri mari .Pentru a face aceste pifti super delicioase avem nevoie de anumite ingrediente . Principalele ingrediente care se folosesc pentru piftii super delicioase sunt urmatoarele :Ingrediente pentru piftii super delicioase :1 ceapa alba1 morcov potrivit5 catei de usturoi1 telina potrivitaFoi de dafinBoabe de piper1 Ciolan de porc2 Adidasi sau copite de porcSareMod de preparare pifti super delicioase :Vom curata ceapa si o vom spala , dupa care aceasta ceapa se va lasa asa intreaga . Dupa aceia vom curate cei 5 catei de usturoi si ii vom toca si pe ei marunt cu un cutit .Vom curata morcovul si telina si se vor spala foarte bine.Vom spala cu apa calduta ciolanul si cei doi adidasi .Intr-o oala mare , vom adauga toate ingredientele . Vom adauga foile de dafin si boabele de piper .Vom pune in oala , ciolanul de porc si adidasii . Vom adauga apa in oala pana ce se va acoperii ciolanul si adidasii . Vom adauga si niste sare in oala .Vom lasa la foc mic sa se fiarba tot continutul . Vom fierbe totul , pana ce carnea se va desprinde de pe oase . Totul va fii de aproximativ trei ore de fierbere .Cand carnea este desprinsa de pe oase , se va opri focul . Se va scoate carnea din ciorba si se va lasa sa se raceasca putin . Odata scoasa carnea , din oala se vor scoate si ingredientele . Se va strecura supa intr-un alt vas prin strecuratoare.Intr-un boal se va adauga usturoiul maruntit . Se va adauga putina sare si o lingura de supa din oala . Se va amesteca bine continutul si apoi se va adauga in oala . Se va pune capacul si se va lasa la infuzat usturoiul . Se va lasa in jur de 15-20 de minute .Intre timp , vom desprinde carnea de pe oase . O vom taia in bucati mai mici si o vom pune in castroane . Apoi asezam o strecuratoare peste castron si vom adauga supa . Vom adauga supa in castroane pana va acoperii carnea . Daca va fii deasupra grasime , aceasta se va inlatura .La final dupa ce terminam , lasam piftiile sa se raceasca putin . Apoi piftiile le dam la frigider pentru a se inchega . Se lasa la frigider pana a doua zii cand se pot servii .Se pot servii cu sarmale , cu mamaliguta sau cu paine .Ca si bautura se poate servi o tuica buna de pruna .Pofta buna !Articol scris de dodorel62
Comentarii
Trimiteți un comentariu