Pifti super delicioase

 


Pifti super delicioase, sunt destul de bune .
Pifti super delicioase, sunt niste pifti ce se prepara foarte repede.
Aceaste pifti se poat face repede fara costuri mari .

Pentru a face aceste pifti super delicioase avem nevoie de anumite ingrediente . Principalele ingrediente care se folosesc pentru piftii super delicioase sunt urmatoarele :

Ingrediente pentru piftii super delicioase :

1 ceapa alba 
1 morcov potrivit
5 catei de usturoi 
1 telina potrivita
Foi de dafin
Boabe de piper 
1 Ciolan de porc
2 Adidasi sau copite de porc
Sare


Mod de preparare pifti super delicioase :

Vom curata ceapa si o vom spala , dupa care aceasta ceapa se va lasa asa intreaga . Dupa aceia vom curate cei 5 catei de usturoi si ii vom toca si pe ei marunt cu un cutit .
Vom curata morcovul si telina si se vor spala foarte bine.
Vom spala cu apa calduta ciolanul si cei doi adidasi .

Intr-o oala mare , vom adauga toate ingredientele . Vom adauga foile de dafin si boabele de piper .
Vom pune in oala , ciolanul de porc si adidasii . Vom adauga apa in oala pana ce se va acoperii ciolanul si adidasii . Vom adauga si niste sare in oala .

Vom lasa la foc mic sa se fiarba tot continutul . Vom fierbe totul , pana ce carnea se va desprinde de pe oase . Totul va fii de aproximativ trei ore de fierbere .

Cand carnea este desprinsa de pe oase , se va opri focul . Se va scoate carnea din ciorba si se va lasa sa se raceasca putin . Odata scoasa carnea , din oala se vor scoate si ingredientele . Se va strecura supa intr-un alt vas prin strecuratoare.
Intr-un boal se va adauga usturoiul maruntit . Se va adauga putina sare si o lingura de supa din oala . Se va amesteca bine continutul si apoi se va adauga in oala . Se va pune capacul si se va lasa la infuzat usturoiul . Se va lasa in jur de 15-20 de minute .

Intre timp , vom desprinde carnea de pe oase . O vom taia in bucati mai mici si o vom pune in castroane . Apoi asezam o strecuratoare peste castron si vom adauga supa . Vom adauga supa in castroane pana va acoperii carnea . Daca va fii deasupra grasime , aceasta se va inlatura .

La final dupa ce terminam , lasam piftiile sa se raceasca putin . Apoi piftiile le dam la frigider pentru a se inchega . Se lasa la frigider pana a doua zii cand se pot servii . 

Se pot servii cu sarmale , cu mamaliguta sau cu paine .
Ca si bautura se poate servi o tuica buna de pruna .


Pofta buna !
Articol scris de dodorel62


Comentarii